Friday, 27 April 2012

sahabat selamanye dihati

Assalamualaikum :)
hari nie excited giler nak update blog ..
nak tahu kenapa ? sebab hari nie baa nak cite pasal sayang2 baa nie . rindu sangat kat sayang2 baa . 


video



nie la sayang baa . tapi ta cukup kat dalam pic nie . nie baru 6 orang termasuk baa :)
ade lagi 3 orang .


kat dalam pic nie cukup 8 orang . cume nisa sorang ta de sebab niesa dah pindah sek laen .
tapi mesti korang tak tahu kan . sabb terlampau ramai sangat kat dalam nie . 

jum ! sekarang baa nak kenal kan sayang2 baa nie pade korang sume :)

aimi hasyimah :)


nie la syima . kitorang panggil die maa je . kalu korang nak tahu  kitorang nie mals sikit nak panggil name panjg2 . so dah nasib kitorang dapat name pendek2 . kalu korang tak caye jum tengok name2 kitorang :)

baa, maa, yaa, waa, nie, saa, jie, tin, min

see ! pendek kan . huhu

syima nie laa kawan yang paling rapat dengan baa . kat sek dulu selalu orang cakap kitorang kembar . kitorang selalu jalan same2 . muke pon dah dekat same .


hihi . cube korang tengok same ta ? tapi baa rase macam ta pon . huhu . mybe baa & maa nie rapat sangat . sebab tu diorang cakap kite kembar kot.


syima sekarang dah jadi nurse . korang perasan ta yang mane satu ? cantik ta ? syima nie paling ayu dalam group kitorang . memang ta banyak cakap pon . time kat sek dulu syima lah yang paling ramai peminat :)
kitorang pernah kenekan die . kalu maa dah jadi nurse nnti mesti ramai jejake2 yang sakit :)
nurse nie memang cita2 die dari zaman sek lagi . Allamdlla rezeki nie kat sini :)
tahniah ma , semoga maa terus berjaya :)

fatin dayana :)


nie la budak yang paling kecik dalam group kitorang . haha . kalu atin nie jalan tepi baa dah macam adik baa dah . malu :)
die nie nampak je kecik tapi die la yang paling bising dalam group kitorng . kalu ta de die mmg diam la kitorang . nak2 time jalan nak rehat kat kantin . mulut die la paling bising . dari tangge kelas kitorg sampai ke kantin dah dengar . huhu . 
sory atin . grau2 je tapi memang betul kan :p


fatin nie pon dah jadi nuerse sekarang . kalu korang nak tahu yang paling baa jelous atin nie belajar same2 dengan syima kat kolej jururawat johor . huaa3 jelous gile kat atin . mesti hari2 dapat jupe maa :(
atin . seriusly comey atin pakai baju nurse. zaman sekolah asyik pakai baju puteri islam je . huhuhu


wan noor najieha :) 


nie la sayang baa yang paling baa rindu . sekarang baa paling rapat dengan die la . zaman sek dulu ta la rapat sangat sebab jie nie selalu je dengan kawan2 die . lepas je pndah kelas jie dah kurang lepak dengan group kitorang . tapi tak pe . kite tetap kawan . sampai bile2 kitorg tetap sayang jie


jie sekarang belajar kat kolej islam kat gombak . kalu baa balik kl baa selalu kat g jupe die . kadang2 bawak balik nie tido umah akak dekat kl . huu .. jie . rindu giler nak tido dengan jie . 

nurul antielia farhani :)


nie sayang baa yang paling cute :)
zaman sek dulu yaa la yang duduk kat tepi baa . kalu baa diam die diam . kalu baa cakap die pun banyak cakapnye . hihi . dalam group nie yaa la paling tak banyak kerenah . die ikut je ape yang kitorang buat . seriusly . lia nie memang baek .

najwa :)


waa ! ape name penuh pon . sory baa lupe . hahah . sebab time sek dulu baa memang malas nak tulis2 name korang . kalu nak tahu najwa nie la yang jadi juru tulis kitaorang . hhahaha . kalu nak isi borang ke ape ke . waa la yang jadi mangse .nak tahu tak kenapa ? sebab waa nie die ingat sume name dan no ic kitorang . haa . tula kelebihan najwa nie :) sweet kan

nurul syazwani :)


nie laa wani . wani nie paling tinggi dalam group kitorang . kalah baa . wani nie kuat sukan . kalu awal2 tahun memang jarang la nampak die dalam kelas . kalu nak jumpe die pergi la padang . hahaha . wani nie degil orangnye . huhu
pernah mase tu kita wakil sek maen bola baling . sampai lutut die  enjet sangat baru die sedar dan nak bhenti maen .memang degil kan
.


wani , waa & lia sekarang form6 dekat sek lame kitorang .best korang dapat g sek same2 lagi . jelous sangt kat mu sume . nak2 mu sume dapat jupe abah baa . aahh ! lagi la baa jelous :(
ape2 pon . baa sayang mu sume . good luck STPM tahun nie :)


nie tahun lepas . time baa & nisa g jupe diorang kat sek . huhu . segan giler time tu :)
paling tak caye . sekarang . tiga2 sayang baa nie dah jadi pengawas . huhuhu . budak nakal zaman spm . masuk form6 boleh jadi pengawas . cayalah mu sume :)

yasmin syafiqah :)



kalu korang nak kenal nie la adik baa . min nie manje sikit dengan baa :)
kitorang dah mcam adik beradik . time sek dulu baa rajin balik rumah min. mak min dah macam mak baa dah . memang rapat sangat2 . baa dengan min nie ade kengan pahit tapi kalu ingat mesti kotorang gelak ramai2 .

mase tu time exam spm paper +math . tak tahu knpa time rehat tu baa dangan min nie rase sangat nak balik . diorang marah pon baa dgn min tetap nak balik . orang kabo galok . hihi.
sampai je tengah jalan kitorang excdnt . huhu . time tu memang tak leh fikir . bayang laa pukul 2 kitorang ade exam +math paper2 . nasib la tak teruk . tapi kecian jugak la dekat adik baa nie sebab lebam kat pipi cium jalan . hahaha . baa plak time tu seliuh tangan . haha . mmg sedih la masuk dewan exam petang tu . thnk jugak dekat mak min sebab basuh kan baju baa yang kotor sebab excdnt tengah hujan . huhu

min sekarang pon dah jadi nurse :)
tapi die beljar kat uitm puncak alam . takl same dengan tin & maa . ape2 pon 3orang sayang baa nie dah ade cita2 . tapi baa masih tak tahu kat mane , huhu .

khairun nisa :)


sayang nisa :) nie laa sayang baa hok paling comey . seriusly . sume gambar2 die comey2 belake . matang giler sayang baa sorang nie . niesa nie je laen sek dengan kitorang . mse form4 die dah kene pindah sek laen sebab result pmr die gempak giler . walaupun die sek laen tapi tiap kali cuti kitorang wajip jumpe . niesa nie kawan baa yang paling tak sombong . dengan sape sume die tengur . best giler dapt kawan macam niesa :)


nampak . cantik kan nisa nie . niesa sekarang dah habis kan asasi die kan puncak alam . tak lame lagi dah nak sambung degree . goodluck sayang :) bangge dapt kawan macam niesa :)



pic nie time kitorang graduate same2 mase SPM hari tu . niesa & jie takde kat dalam nie . hapey giler dapat graduate same2 dengan korang . baa doa kita sume akan berjaya :)


huaa3 :( rindu nak pergi & balik sek same2 dengan korang . rindu nak rehat same2 . rindu nak galok same2 time rehat . rindu nak stdy same ):



pic nie time baa belanje diorang makan . mase nie kitorang nak berpisah dah sebab masing dah nak smbung belajar , time nie hapey sangat sebab dapt kumpul sume orang :)

maa 
maa ! baa rindu giler kat maa . lame sangat tak jupe maa . last jupe mase raye kan . rindu nak stdy dalam bilik maa malam2 . rindu nak buat kek coklat dengan maa . rindu sangat maa ):
bile dapt jpe lagi . baa sokmo doa maa hapey sokmo . jdi nurse tu jangan tension . nnti ade mase balik cuti kite jupe ye :)

atin
atin ! baa rindu atin . rindu nak dengar atin suke kuat2 . atin .  baa rindu nak mkan puding makngoh buat , rindu nak kaca atin kat bazar . atin . comey atin jd nurse . kecik molek . nnti balik kite jupe ye .

jie
jie sayang ! aahh ! rindu sangat kat jie . hari tu balik takdan nak jupe puas . rindu nak naek moto same2 dengan jie . rindu nak g sek dengan moto same2 . rindu nak lepak kuale berang same2 dengan jie :) lagi rindu nak tido same2 sambil kongsi cite dengan jie . bile nak balik sayang . rindu sangat ):

lia
yaa . rindu mu ya . jelous . nak g sek balik . lame dah tak jpe . rindu nak duk tepi macam dalam kelas hari tu . rindu nak gosip . hihi . bile nak jupe baa ? goodluck STPM thun nie syg .

waa
waaa ! rindu nak g tndas dengan waa . heheh . rindu nak tengok baa pakai baju pengawas . waa . lme giler xjpe kan . waa . tolng baa satu . tolng jage kan adik baa tu untuk baa ): baa doa semoga waa bhgia dengan ye :)waa . goodluck STPM waa .wat molek neh .

wani
wani ! rindu nak mkan kuehtiew maa buat . rindu kat ma & aboh . rindu nk tdo bilik wani & along . lame giler tak jpe along,ma , aboh . ckap kat diorang sory . baa dah lame tak jpe diorang :)
rindu gak nak jalan2 kg wani . naek moto same ):
goodluck STPM jugak wani . nnti ade mase kite jpe 

min
mekmin ! lagi rindu kat min . rindu nak balik umah min . nak jpe maa . nak jpe adik is . rindu la ): min . tlong baa . tlg jge dri . baa syg min sgt2 . pleezzz . taknak kite jauh . pnadai2 jge dri ok syg . baa rindu nak raung kg b.diman dengan min . rindu nak syag min ):

nisa
budak comey . rindu nisa jgak . nisa . nnti dah smbg dgree jgn lupe baa . bljr rjin2 . rindu nak dgr motivation dri niesa :)



baa betul2 rindukan sayang2 baa ):








2 comments:

  1. ok!!! serius,,, rindu korang sume.. sedih bace entry ni!!! luv u oll!! muaacchhh

    ReplyDelete
  2. baa pon rindu sume ! bile dapt kumpul lagi . pershabtan tu indah syg

    ReplyDelete