Wednesday, 9 May 2012

enjoy with them~

Assalamualaikum ..
rindunye . dah seminggu tinggal blog baa nie :(
sebenarnye persaan nak cerite pasal entry kali nie sangat membuak2 dan teruja . dari pagi tadi dah keyboard lapy aku nie menunggu . disebabkan kesihatan aku kali nie kurang mengembira kan so aktiviti aku kali nie asyik tergendale .huuhu

5.6.7 May hari yang sangat2 happy buat aku 
3 hari berjalan sakan . huhu . hari sabtu lepas kitorg lepak ts . memang syok giler . habis satu ts tu kitorg ronda . hihi . siap maen bowling lg . yang paling syok dapt shoping . huhu . thnks la korang sebab sudi ikut kitaorg shoping :P







hari ahad plak kiorang ke kenduri kat umah afikah . best jgak la . dapat makan nasi minyak ramai2 . nanti makan nasi minyak kat johor jangan lupe jemput ye . ehem3 .HAHAHA !
afikah . satay dan bauhulu tu sedap laa . nak lagi . nak lagi . huhu


yang baru biru tu la afiqah . tuan rumah . thnks afiqah jemput kiorang . baru abang kawen dah ramai yang datang . nnti kau kawen satu UMP kiotrg bawak . HAHAHA !



untung la dapt bergambar dengan awan nano . HAHA !
utglaa sebab korang duk belah sane memang diorang datang la kat korang . cube kitorang kat sane . mesti die datang kat kita kan . huhu .



untunglaa :P
cantek wallpaper ko . HAHAHA !


zack aku pinjam pi nie nak buat wallpaper desktop aku . boleh kan ? :P


time nie kiorang nak balik dah . lepas balik dari kenduri tu kitorang terus g lepak umah iki dan tira . aku pon tak tahu kat mane so ikut jela . huuhu

hari last tu sebelum balik UMP kitrang lepak TS lg . hihi . giler kan . 2 hari kot lepas TS . memang dh boleh hafal dah kedai2 dlam tu :p






yang last pic nie suke :)


thanks korang sudi hang out dengan baa . seriusly hapey . tak kesah la dapat hadiah demam nie . asal kan hapey lepak dengan korang sume . nnti kita pergi jalan jauh2 lagi :)
ke bintang , ke bulan , ke plenet .........
ops . merapu dah .. huhu

sory enrty kali nie banyak pic dan ayat agak merapu-rapu . HAHA ! tak sihat . faham2 la .huhu . malas dah nak menaip . bye2 










Wednesday, 2 May 2012

kanak-kanak rabena

Assalamualaikum..
salam rindu pade sume terutama pade kanak2 rabena aku nie ..


haaa ! nie la kanak2 rabena kesayangan aku.
 yaya
adawiyah
sofia
aqis
danish
nazir
daniel

sebenarnye diorang nie ex stdent aku mase aku mngajar kat pasti kat selangor hari tu .. lepas je habis SPM thun 2010 aku terus je g kl . nk cari pengalaman . sepanjang cuti tu aku keje la kt tadikan tu . kebetulan plak first january tu aku dah kene start mengajar . uhh ! cabaran mase tu banyak giler . antara nye aku tak tahan giler nak pujuk budak2 yang suke nagis time nak g sek . memang menguji kesabaran aku :)

nak2 plak aku kene jage kelas 4tahun . ohh ! tidak . lagi kuat cabarannye . tension tapi kadang2 hapey jugak dapt layan kerenah budak2 nie . sampai sekarang aku ingat kenangan tu :) sekarang dah setahun mase berlalu . mesti diorang dah tak ngs g sek kan .


wahh ! rindu nak dengar diorang panggil cikgu nana :)



nie time buat aktiviti dengan diorang . hihi . aku nie malas sikit nak mngajr diorang . maklumlah budak 4thun . so aku kene laa cari banyak idea nak buat aktiviti ket diorang




nie laa student yang paling manje dengan aku . kadang bile dh hbs mgjr aku bwak die balik rumah . hihi . dh macam ank aku plak . die nie sorang je pelik . nak thu kenpe sebab die pangil aku cikgu kak nana . hahaha ! lawak kan . mule2 kau dgr mmg aku gelak habis . tapi lame2 dah biase . hahaa


nie time sambut brthday aqis kat sek . semngt die suh mama die bile kan kek sebab nak smbt brthdy dengan kawan2 dan cikgu nana :)

seriusly rindu nak g mngjar kat sek tu lagi :(


gambar nie time sambut mulidul rasul . banner tu aku yang buat . tak cantik pon . tahu :)

haa ! time aku mgjar kat situ . ade lagi satu penglam dan kengan yang aku tak dapt lupe . kengan aku jadi jurulatih bola jaring stutns aku 


time nie kiorang juare . dapat masuk peringkat daerah . haha . syok giler . pengurus cakap first time menang . langsg dapt bonus bulan tu . SYOK !!




korang memang semangat .


nasib la korang dapat cikgu giler2 macam cikgu nana :)
hahahha

rindu pasti At-Taqwa ):