Sunday, 6 January 2013

sayonara

Assalamualaikum ..

sayonara ? hmmm . kenapa erk ? hmm sebenarnye hari nie 6.1.2013 mie nak nak masuk kem . pagi2 lagi die dah col aku cakap dan nak gerak . aku bangun angkat col die langsung dah tak boleh tido . 

hmm . selamat tinggal mie . sedih sangat sebab aku tak pernah jauh dari die . event kami jauh . kami selalu masg n col . tapi kali nie laen . die  pergi traning . dan tak boleh bawak phone :(

aku kene kuat . mie pesan orang yang kuat selalu Allah tolong . amin . mudah2han Allah dengar doa aku . dan aku kene rela . sebab nie cita-cita die dari dulu . aku dari jauh doakan kejayaan die . semoga mie dapat mencapai cita-cita dalam hidup die .




p/s buat zulhelmie . jage diri baek2 . macam mne mie pergi .macam tu jugak b nak mie balik .. b sayang mie sangat <3

bye

Wednesday, 2 January 2013

final exam sem3

BISMILLAHHIRAHMANIRAHHIM
Assalamualaikum ..

SESUNGGUHNYA PERJUANGANKU DIDALAM PEPERIKSAANKU ADALAH HANYA KERANA ALLAH S.W.T 

Amin . 2.1.2013 . dah masuk tahun baru . dan hari nie bermulalah perjuangan aku sebagai seorang mahasiswa . first paper . uhh ! perasaan ? tak payah tnye laa .. macam baru lepas berlari 100 meter je . walaupon final exam kali nie adalah final yang ke 4 buat aku . aku perasaan aku still lagi same . berdebar . 

hari nie . aku akan menduduki paper programing tehnq . hmm . dan exam untuk paper nie adalah kali ke2 bagi aku . sem lepas faile . so . sem nie aku kene lah repert . 3 bulan aku dah usaha . aku skor betul2 subjek nie . dan Allahamdllh . okey . tapi aku taklah comfden sangt . aku still lagi mengharap agar Allah s.w.t dapat bantu aku . amin .

moga final kali nie dapt memberi aku reslut yg setaraf dengan usaha aku . aku nak buat family aku hapeey :)

good luck khairul bariyah bt abdul matin 


bye . sayang korang sume