Sunday, 8 January 2012

~brthday party vs reunion sem 0~

salam kawan2 .. 6/1/2011 ... tarikh nie merupakan tarikh yang amat bermkne dlm hidup baa ... tarikh nie boleh dikatakan tarikh permulaan kegembiraan bagi thun baru nie la .. hari jumaat yang lepas baa dan kawan kelas sem lepas pergi out same2 .. sebenarnye dah lame kitorang plan nak kuar same2 .. tapi masing2 sibuk ... mase untuk kami kumpul agak terhad la.. masing2 hanye mampu luah dah group fb kitorang ye yang kitorang rindu antra kami ...dulu kami memang rapat .. sume kami kami buat mesti same2 .. tapi bile dah msuk sem baru nie .. masing2 dah terpisah .. masing2 dah perpisah kelas .. so , kitorang memag susah nk jumpe .. kalu jumpe pun memang tak sempat la nak duk lepak lame2 ... memang kami rindukan kenangan dulu ... selalu lepak same2 smpai pagi .. makan same2 .. gelak same2 .... ( korang sume memang spotg habis) ...
    hari jumaat lepas berjaye gak kami kuar selpas plan ramai2 ... oleh sebab dah rindu tahap gaban .. kami pon setuju out same2  walaupon exam belum habis ... sebenarnye kami dah nk habis sem 1 ... sekarang tengah exam ... tapi sebab diorang yang sangat spoting kami rele korbankan mase kami kuar rmai2 ... alang2 dah kuar kami pun plan la nak sambut brthday sume kwan2 yang lahir bulan JANUARY ... kebetulan aku lahir bulan nie .. so aku dikire bertuah lah sbb brthday aku disambut sekali ...
       thnks kwan2 ... aku amat hargai sume kenangan korang bersame aku ... mlam tu time kat teluk cempedak .. diorang memg kene kan aku habis-habisan la ... memg malam jgk la ... aku xsangke la diorang nk maen tepung kat stu .. kalu aku thu dh lame aku lari ... tapi malangnye xsempat langsg .... aku dimandikan dengan tepung .. aahhh ! memg malu gile time tu .. sume orang pndang aku ... yang aku xpuas hti .. dua orang kwan aku yang sambut berthday bln nie jgk tak kene teruk ... aku yang teruk ! tapi aku xkesah .. tu sume kengan ... thnks kwan2 tglkan kengan pade baa di sem 1 .... baa xakan lupe .... event brthdy baa lmbat lgi .. tapi thun nie merupakan thun yang paling best smbut brthdy ....


kami memulakan perjalan .. 3buah krte .. aku terpkse jadi pemandu disebabkan abg2 yang macho nie xde lesen .. hihi .. :p

gadis2 manis .. hihi .. time kitorang kat rumah fakhrul .. sempat lagi kitorng singah rumah nie makan mee kari ...




thnk mak fak .. mee kari memang best ... 
yang sibuk2 layan tetamu tu la fak ... mak and ayah die memag spotg habis ....


 lepas je kenyg dah isi perut .. kami terus ke kuantan ... destinasi prtme kami adlah kat mega mall .. hihi .. tujuan utame nye nak maen bowling je ... seronok maen bowlg dengan diorang ... haha .. lawak pon ad jugak ... xkesah yang penting kami enjoy ..
sempat lagi posing sementare tgu giliran nak maen bowling ..

macam2 gaye kan .. :p


sebelum sambut brthday sempat lagi ambik gmbar .. kami memag giler posing ..



 hapey birthday naddy , aizad and baa ...

nie lah brthday girls n boy ...




tengok ! aku kene paling teruk .. tak adil !


 best sgt dapat kuar dengan korang .. kenangan nie aku tak akan lupe kan .... sayang sume ....




















 lepas nie kete lepak kat TC same2 lagi .. semoga persahabatan kite terus kekal ... uuummmuuaahhh !







2 comments:

  1. never too late tuk ucap hepy bday baa.... moga persahabatan c12 sem o kekal utuh.. amin... :)

    ReplyDelete