Sunday, 10 June 2012

hari-hari terakhir

Assalamualaikum..

kali nie mood entry agak bercampur-baur sekali . sedih . suke . duke . happy . sume ade :D

tinggal sehari 2 hari jela nak habis kan mase2 kat UMP nie . kali nie dah nak mule cuti sem . cuti sem kali nie agak lame . 3 bulan . suke cuti lame2 tapi tak nak la tinggal UMP lame2 :(
nak tahu kenape ? hihi
ade la tu .
isshhh .. biala rasie :D

dah seminggu aku exam . mood exam pon tak hilang lagi . isnin nie aku last paper . sebab tu dah lame tak singgah dekat blog kesayangan nie . 
kalu tanye sal final exam kali nie ..
hmmm ..

ETHNIC RELATIONS :|
FUNDAMENTAL DISCRETE STRUCTURE :)
GRAPHICAL USER INTERFACE :(
DATA COMMUNICATION & NETWORKING :)
PROGRAMMING TECHNIQUES :'(

sekarang menanti untuk operating system .. hope sumenye ok

habis je OS aku la orang paling happy . dah tak payah fikir pasal final . tapi aku jugak orang paling sedih sebab kene fikir untuk tinggal kan something and someone :)


wahai insan2 yang sentiase bersame aku di sem 2 nie . baa nak mintak maaf andai baa ad buat korang sakit hati . terase dan sebagainye . 
ape pon baa buat yang penting baa sayang korang sume .
sem depan kite jumpe lagi . cuti cuti jugak , jangan lupe baa .
dan jage dri kamu sume . hope dapat jupe korang lagi sem depan :D

bertawakal agak dapat result molek sem nie :)
amin

No comments:

Post a Comment