Tuesday, 17 April 2012

~hidup tak selalu indah~

dah lame gile tak update blog nie . rindu bangat sih . hari terase nak update blog nie . sebab hati nie dah tak tahu nak luah kat sape . kadang2 dah rase aku nie duduk dalam dunia aku sendiri . uhh . dah seminggu kot aku macam nie . ape yang tak kene pade aku . aku sendiri tak pasti . ape yang aku tahu aku tension dengan situasi aku sekarang . sume bende aku yang aku fikir sekarang buat kau tension . belajar , kesihatan , kawan .. uhh sume2 la . banyaknye .


tak sangke gile sabar aku yang aku pendam selamanye dh tahap kritikal . tak tahu kenapa semalam aku boleh lepas depan kawan2 . malu pun ada jugak . tapi aku dah tak sedar time tu . maklumlah dah macam kene rasuk . huhu . ape2 pon aku nak say sory and thnks bnyak2 kat kawan2 yang ade kat sisi aku semalam . seriusly korang memang sweet . maaf sangat . betul2 tak sangke akan terlepas malam tadi . kesian korang kan . sume kene .
sampai sekarang aku masih ragu2 dan tension nak buat keputusan . kenapa aku tak boleh yakin pade diri aku ?


Alangkah lebih baik jika kamu mensyukuri segala nikmat yang Tuhan beri, daripada terus menghitung kekuranganmu.


bile faham kate2 nie betul . kadang aku fikr ade betulnye . hmm . tapi seriusly aku tak  boleh go on dengan ape yang aku ade sekarang . wahh . down giler . serbe salah nye . ape yang aku patut buat . aku cume berharap agar Allah bagi aku pentunjuk setelah aku memohon istiqarah padeNye .

2 comments:

  1. Akan ade kebahagian di masa depan. Harap selalu berdoa pada -Nya dan luahkan lah pada Nya kerana Dia sahaja yang tahu apa yang ada dalam hati kita. Hehehe. Saje je wat cakap mcm pakar motivasi..Hahaha..Rase nye Baa lagi tahu mende tu dr din.Assalamualaikum. Sorry yek. saje je comment..alang2 singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi . thnks din :) so k . thnks sbb sgh :)

      Delete