Sunday, 18 December 2011

gee gee gee

hai .. hai .. hai .. hihi ... korg msti suke dan tertnye2 kan ape kne dgn title post aku kat ats nie .. kalu korg nk thu 'gee gee gee' tu nme kwn aku ... excly nme die jie je ... hihi ... mlm nie terse nk post psl die la .. bia die mlu skit .. hihi .. jaat kan aku .. tapi xpe die xkan mrh punye .. kalu die mrh aku xnk ambik die lgi .. hihi ..
   Sebnarnye aku baru ke hntr die kt kolej die td .. huhu .. sedih plak nk tgl die td .. lme sgt xjpe die .. kali nie dpt jpe pon skjp je .. hnye semlam je dpt tdo dgn die ... sdh kan .. tp aku xleh buat sdh2 dpn die .. nnti xpsal2 ngs plok anak org .. aku dgn die mmg baek sgt2 .. kami kwn dr form3 lgi .. kalu di ingt kan balik aku pon xthu knp kami jd kwn .. hihi ... kalu ikut kan dlu kami xprnh tgur pon .. nme je stu sek .. aku pon xtgur die .. sbb kalu tgk die nie mmg sombg lah .. ( ejie syg, jgn mrh ye ) hihi ... tpi ble dh knl .. uhh .. mmg best gler dpt kwn dgn die .. mybe Allah dh tkdir kan kami akan jd kwn baek .. mcm sekrg .. kami sbnrnye bkn stu kls pon mse sek dlu .. dan aku dgn die xpernah pon stu kls .. tapi aku xthu knpe aku lbh rpt dgn die dr kwn2 sekls aku .. ble aku dgn die mmg hpey la .. bnyk mslh aku kgsi pde die .. aku thu die mmg kwn yg baek ..
   skrg kami dh ddk jauh .. aku bljr kat kuantan die plak bljr kat selangor .. kami mmg ssh nk jpe skrg .. ble aku cti die plak sbuk dgn kuliah die .. sme la ble time die cti ... hehehe .. aku plak yg sbuk .. hihi..
tpi walau kami berjauh .. aku xpernh lpe die .. sbb bg aku die la shbt plg baek ... wlau bribu shbt bru dtg xkan sme dgn die .. aku pon xthu knpe ... ? .. aku mmg sng ble brsme nye .. ccee waahh .. msti die prsan kan klu bce post nie .. koya3 .. hahahah ..
   Dulu mse aku thu die nk smbg bljr kat selngor .. aku sdh sgt .. aku rsau sbnrnye .. aku tkut sgt die xblh jge dri die .. (sory ejie, coz baa xprcye kt eijie dlu ) .. aku klu blh xnk die brkwn dgn org aku xpercye .. tpi aku xleh bt pe2 .. ape yg aku mmpu buat hnye doa yg terbaek untuk seorng shbat yg terbaek ... tapi skrg aku ykin die mmpu jge dri ..
smpat lgi posg sblm hntr die td :)

wan noor najiehah .. thnks sdi jd kwn baa .. thnks jgk sbb slalu ad kt baa time sng dan sush .. baa hargainye .. jge dri btl2 ..bljr rjin2 ... baa syg pershbtan kite ... luv u eijie :p

time mkn kt giant ..
mke sdh nk kne hntr kolej ...

aku pon sdh jgk nk hntr die blik .. lmbt lg la dpt jpe.. lgi sdh ble thu esok giliran aku plak kne htr blk UMP .. huhu...


No comments:

Post a Comment